Skip links

Videoannonser


Dato:
19/05/2021

Videoannonser, gjerne kalt video in-banner eller outstream, et godt produkt for deg som ønsker ekstra oppmerksomhet. Her finner du en rekke eksempler på videoannonser i ulike formater.

Create bistår gjerne med tilpasning, klipping, redigering og hosting av din videoannonse på Schibsted. Vi tilpasser slik at din video blir kort og tydelig nok til å fungere optimalt på digitale flater. Avsender og budskap bør være tydelig gjennom hele filmen, for å sikre at også de som scroller raskt forbi får dette med seg. For høyere CTR bør en også vurdere å legge til en knapp med tydelig call-to-action.

Klipping og redigering av video

Eksempel på tilpasning av Preroll for Hatting. Videoen er klippet ned til 15 sekunder, det er lagt på logo som er synlig gjennom hele filmen, og vi har animert inn bilder av produktene du skal se etter i butikken neste gang du skal kjøpe rundstykker!

Videoannonse i fullskjermformat

Vi bistår gjerne med å tilpasse din reklamefilm slik at den fungerer i fullskjerm, og fungerer optimalt på alle mobiler og PC-skjermer, uansett skjermstørrelse!

Interaktiv videoannonse

Har du flere videoer du ønsker å vise, og samtidig oppfordre til interaksjon og engasjement hos brukeren har vi også utviklet en løsning for dette. Vi kaller den Video Selector, en løsning fungerer som et bildegalleri – bare med video!

Løsningen lar brukerne laste inn ulike videoer ved å klikke på buttons i annonsen. Vil du vise tips til frokost, middag eller kvelds? Serietips basert på brukerens interesser? Eller gjør som Bama og vis ulike oppskrifter på tilbehør basert på hvilken julemiddag dere går for i år.

Flere videoannonser